MySpace Music e gata de vizitatori

Social Bar

Cel mai mare site social MySpace, a anuntat duminica, 14 septembrie 2008, lansarea mult-asteptatei provocari ce include trei mari case de discuri, cu 4 mari sponsori ce vor acoperi cheltuielile pentru muzica oferita gratuit milioanelor de utilizatori MySpace.

MySpace a declarat ca McDonald`s, Sony Pictures, Toyota si State Farm vor garanta accesul la o varietate de muzica noua, prin sponsorizarea unui mixaj de descarcari gratuite, playlist-uri si music player-e personale.

Prin integrarea MySpace Music, brand-uri de prima mana ofera utilizatorilor si clientilor noi cai prin care pot descoperi, experimenta si imparti muzica online sau offline.

MySpace a anuntat in aprilie ca va face un parteneriat cu Sony BMG Music Entertainment, Universal Music Group si Warner Music Group.

Partenerii au spus ca noua provocare va oferi o varietate de descarcari, videoclipuri, comert si multe altele, din moment ce tinta lor este sa devina cea mai buna optiune pentru fani.

“La acest moment,” declara seful executiv MySpace, Chris De Wolfe, “compania cauta un sef executiv sau presedinte pentru MySpace Music, care sa isi raporteze lui insusi si caselor de discuri.”

Dar inceputul a fost dificil pana acum, deoarece nu s-a reusit numirea unui sef executiv la timp pentru lansare si s-a refuzat confirmarea unei alte date de lansare pentru serviciu, desi se asteapta sa fie lansat pana la sfarsitul saptamanii.

MySpace, care a depasit recent Yahoo in numar de anunturi, conform comScore, vede ca muzica este o parte importanta in strategia de atragere a milioanelor de utilizatori si pentru cresterea timpului petrecut de acestia pe site.

In timp ce muzica a fost un punct forte pentru MySpace de cand au introdus paginile de artisti, mare parte a muzicii a fost mai mult promotionala, decat o sansa a utilizatorilor de a cumpara melodii.

Marile nume ale muzicii asteapta cu nerabdare aparitia unui nou player important, pentru a creste vanzarile prin competitie cu magazinul digital de muzica lansat de Apple, iTunes, care este numarul 1 in SUA si se claseaza printre primele locuri si in alte tari.

Se asteapta ca Muzica MySpace sa se lanseze cu un serviciu de descarcare de muzica din partea Amazon.com, dar au fost confirmate prea putine zvonuri conform carora noua provocare ar fi un nou player.

Auditie placuta si spor la downloadare!

Sursa: www.nospam.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *