Noul iubit al Mihaelei Radulescu

Social Bar

Trei sferturi de tara rasufla usurata cand s-a elucidat misterul cu cel mai nou iubit al Mihaelei Radulescu. Nimeni altul decat jumatatea necasatorita a emisiunii “Neata cu Razvan si Dani”. Dragoste in public, la Observatorul Antenei 1, in prime-time.

Pe langa faptul ca lui Dani, baiat de provincie, cu cas la gura, i se ofera trambulina spre … Mihaela &Co, ce-a facut, ce n-a facut “diva“, a ajuns din nou pe prima pagina.

Lucrarea este cu premeditare: mititeii de la National TV au pus-o. Si-au justificat plecarea la Mogulul antenelor prin faptul ca doresc “ceva mai mare si mai puternic”. Iar Mihaela Radulescu este exact ceea ce le trebuie.
La inceput, anonimi, ceva de genul “ba, sa nu faci nimic public pana nu dau divort“, apoi timid “vrei sa-mi calaresti motorul?“, nu a fost decat un singur pas pana la Observatorul Antenei 1.

Pe langa barfele gen “complexul lui Oedip” sau sfaturi pentru tanarul Razvan si Dani (“ai grija ca e teren off-road la Mihaela”) faptul ramane consemnat in ambele vitrine: Mihaela are parte de o cura cu Gerovital iar Dani de o vasta experienta.

Imi aduc aminte cu mare placere lectia de viata despre sex dintr-un episod din Seinfeld: Elaine si George sunt abstinenti. Ea se tampeste pana la limita inferioara a intelectului, ajungand sa bata ca proasta din palme vazand niste cauciucuri invartindu-se la o vulcanizare iar George studiaza la limita superioara a intelectului, devorand tratate stiintifice de-l bagau in sperieti pe Seinfeld. Toata minunea a durat pana la schimbul inevitabil de fluide, numit sex, dupa aceasta oamenii revenind la normal: Elaine cu intelect evoluat si George batand din palme la aceleasi cauciucuri rotative.

In varianta romaneasca, Mihaela si Dani, peste putin timp: la “Duminica in familie”, invitati profesori universitari de la facultati din strainatate iar la “Neata cu Razvan si Dani”, emisiuni despre cauciucuri de motor.

Dragi aspiranti la succesul public, reteta e clara si garantata: treceti prin cat mai multe paturi celebre si veti ajunge si voi celebri!

Declaratia in exclusivitate pentru ziarul Ring:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *