Tara lu’ Basescu Voda

Social Bar

Nu’s ce are puterea la cel mai inalt nivel, dar cine ajunge in varful piramidei isi schimba total comportamentul. Parca da strechea in ei de “jmecheri”!

Facand a mia retrospectiva din ultimii cinci ani, tot romanul se mira cum de mai rezistam cu asa presedinte? Adica, timp de patru ani am avut in fata ochilor razboiul Tariceanu – Basescu iar dupa alegerile parlamentare din 2008 s-a dat drumul in mod fatis la marea jegmaneala nationala: totul pe fata, fara perdea sau, macar, bun simt!

Taie si spanzura dupa bunul plac, acest Traian Basescu. Iar mai nou, pune numai pe cine vrea muschiu’ lui la ministere. Cu madam Placinta, unsa cu alifii, continand ingrediente financiare de raman masca si bagata in cuptorul guvernarii, presedintele tarii a profitat de momentul solemn ca sa mai arunce cu materii murdare in media romaneasca.

Beat de putere, sub influenta euforiei Basescu is pune in cap toata media. Strivit de greutatea sistemelor securiste nu-si da seama ca o sa i se infunde cu varf si indesat. Ca “cine ridica sabia, de sabie va pieri”. Pentru noi, nu ne asteapta altceva decat un spectacol absurd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *