ATENTIE: se fura copii in Galati!

Social Bar

In ultimele zile am primit semnale de alarma de la doua mame din Galati, care mi-au semnalat separat doua tentative de furt al copiilor.

Pe scurt, in parcurile cu copii, cele de cartier, profitand de o clipa de neatentie din partea parintilor, un individ, barbat pe la 50 ani, apuca un copil de 2-3 ani de mana si se indreapta grabit spre iesirea din parc.

Reactia mamei a fost ca sa il opreasca si sa ii ceara explicatii cum de i-a luat baiatul de doi ani. La care replica barbatului a fost ca e copilul lui si a inceput sa o ia la bataie pe mama!!! Astfel, femeia a ajuns la spital cu piciorul rupt iar barbatul a scapat. Ce e strigator la cer e faptul ca nimeni din parc nu a luat nici cea mai mica atitudine: lumea parea absenta, unii crezand ca e vorba de “o mama nebuna”, altii crezand ca barbatul e adevaratul tata. Ce l-a pus pe fuga pe hotul de copii a fost telefonul mamei dat la 112.

Scapat de urmaritor, hotul mai incercat inca o data, tot cu un copil de 2 ani: probabil se bazeaza pe faptul ca bebelusii nu pot striga dupa ajutor. Tot telefonul la 112 l-a pus pe fuga!

Dupa parerea mea, politistii comunitari si gardienii publici ar trebui sa ia drept obiective parcurile orasului Galati, nu de alta dar chiar ne-am simti mai in siguranta. Si de ce nu, stimati conducatori de politie, nu considerati obiective publice aceste parcuri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *