Sa facem pipi!

Social Bar

Impreuna si cu versiunea cealalta, acestea sunt indemnurile fiziologice ale fiului meu, atunci cand are o treaba de facut! Pentru un copil mic, se rezolva usor: pantalonii si chilotii jos si primul boschet mai ferit de ochii lumii se bucura de racoare. Dar ce ne facem noi, oamenii mari, cand suntem ajunsi din urma de nevoile fiziologice? Sau, sa ne inchipuim turistii din Galati, atat cat sunt, unde pot abuza de o toaleta publica?

E vorba de civilizatia minima. Iar daca nu esti in zona Tiglina, ai pus-o! Iar cand spun toaleta publica, incerc sa nu ma ingretosez mental cu o imagine de hazna, garnisita cu mirosuri si mizerii specific romanesti. Nu de alta, dar pana acum nu am vazut in toata Romania o toaleta publica cel putin atat de curata cum sunt cele din Paris, oras vizitat de milioane de turisti! Scuze celor mai sensibili, dar trebuie sa aducem in discutie si problema lipsei toaletelor publice.

Satui sa tot atragem atentia autoritatilor asupra nevoilor locuitorilor si vizitatorilor din Galati, mai speram ca intr-o buna zi se vor mai indrepta din lucrurile semnalate aici.

Pana atunci, sa facem totul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *