Manipularile si minciunile din Internet: Euromall Galati

Social Bar

Va amintiti sloganul “cu televizoru’ ati mintit poporu’“? Ca orice lucru din Romania si Internetul se inscrie cu brio in galeria mijloacelor de manipulare si dezinformare. Si ca orice oras din Romania, Galatiul nu face exceptie (nici la acest capitol).

In februarie 2009 am citit in “Viata Libera” sau “Viata Noua” (parca asa ii spunea pe timpul Ciuruitului-degeaba), un reportaj de reclama legat de marea infaptuire si ctitorie din Galati, numita Euromall. Respectivul director intervievat se lauda ca in doua (2) saptamani in Mall-ul occidental toti galetenii, si nu numai, se vor infrupta din produsele si serviciile la nivel de 7 stele. Dupa doua saptamani, KAPUT EUROMALL! Criza a muscat complet din megaconstructie.

Dar cum sa ne recunoastem impotenta? Ne-am face de … maro! Asa ca am continuat in online magaria si am declarat deschis Euromall din Galati! Nu numai atat, pentru vizitoatorii site-ului www.euromallgalati.com.ro hyper-mega- super magazinul e deschis din 2008 si pentru vizitatorii din afara Romaniei magazinul este deschis din 2009.

Imaginile de mai jos sunt graitoare:

In Romania, site-ul se vede asa:

euromall-galati-ro

 

Pentru strainezi avem exista alta versiune:

euromall-galati-usa

Iar adevarul este cu totul altul, ca doar “traim in Romania si cu asta ne mintim tot timpul”.

2 thoughts on “Manipularile si minciunile din Internet: Euromall Galati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *