Cui ii foloseste www.spunesitu.ro?

Social Bar

Internetul este un loc pentru frustrati si frustrari?

De ceva timp o reclama agresiva la site-ul www.spunesitu.ro a invadat media : la TV, radio si pe strada sunt prezentate aspecte negative din societatea romaneasca si apoi suntem invitati sa ne “spunem si noi” ce ne doare. Pe langa faptul ca nu sunt de acord cu metoda de a-ti face reclama la site-ul propriu prin mijloacele media clasice, lansarea site-ului acesta este un mare “fas”. Vorba inteleptului “verba volant, scripta manent!”

Sa ne inchipuim ca eu, personal, spun ceva: nu-mi convine, nu-mi place, bla-bla-bla. Si???? Dupa ce imi vars amarul intr-un post si dupa ce altii comenteaza de mama focului, ce se intampla apoi? Nimic.

Oricum, a fost prima si ultima oara cand l-am vizitat si n-am spus nimic acolo.

5 thoughts on “Cui ii foloseste www.spunesitu.ro?

  1. E chiar stupid. Reclamele sunt cu cate un titlu atractiv gen “Vrei sa stii daca diploma ta are vreo valoare in strainatate Spunesitu.ro”, instiga la accesare si la publicarea unui of dar esenta acestui site care e de fapt? Nu e ca si cum ai’ mai mari nu sunt constienti de toate problemele acesti Romanii, sa fim seriosi. Nici macar sentimentul ca intregul este este o petitie nu-l am. ESTE INUTIL!

    1. Mai intreb cine e in spatele site-ului. Trebuie sa ai bani fff multi pentru promovarea asta. Iar dupa ce spun toti ce-i doare, nu le ramane decat sa apara cu promisiuni si “solutii” pentru diplome, spitale, drumuri si tot ce nu s-a facut de 20 de ani incoa’.
      Personal, imi aduc aminte ce mi-a atras atentia Dan Capatos de la Antena 1 cand am ridicat problema impactului si a eficientei site-urilor: romanii nu au educatia necesara pentru a reactiona pozitiv la asa ceva. Nu au atitudine si nici caracter. Asta, in general. Iar generalul merge la vot. Vorba lui Lapusneanu: “prosti, dar multi”.

  2. Salut! Sunt Gabriel URSAN si ti-am lasat acest mesaj pentru a te informa ca ti-am adaugat blogul aici: http://www.gabrielursan.ro/2009/09/26/bloguri-din-galati/ Din informatiile pe care le-am obtinut de pe internet inteleg ca esti din Galati si am considerat ca merita sa am link-ul tau mai la indemana. Rugamintea mea este sa imi lasi un mesaj in care sa-mi spui daca este ok modul in care ti-am scris titlul blogului sau daca esti deacord ca linkul catre blogul tau sa apara la mine. Iti multumesc si iti doresc o zi cat mai buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *