Suntem un popor de idioti …

Social Bar

… bine informati! De cand cu intrarea pe ultima suta de metri pentru prezidentiale si declasarea pe fata a crizei politice, scena Romaniei e de basm: Popeye Marinaru’, Muck cel mic si Croitorasul cel Viteaz sunt prezenti pe toate canalele TV! Ca doar in 2009, la romani, doar televiziunea este principala sursa de (dez)informare. Cu talentu-i neegalat, pana acum, de nimeni Basescu Traian face declaratii disperate pentru a-si pastra sansele la presedentie.

Dupa manipulari fatise, acum in plina criza, ma intreb “de ce pentru un om, trebuie sa moara un popor?”. As propune sa ne detasam mai mult de persoana care a intoxicat Romania vreme de cinci ani si care vrea in continuare sa desfiinteze neamul asta. Mai merg prin strainataturi, dar nu am vazut NICAIERI o atat de mare atentie acordata presedintelui. Se vede treaba ca e o mostenire din perioada comunista: noi, romanii, trebuie sa avem de fiecare data vreunul de care sa ne legam. Cultul personalitatii nu a murit! De aceea ne fabricam “vedete” pe banda rulanta! Indiferent de nume, sa fie in frunte si sa belim ochii la ele!

Si viata tuturor trece si nu se mai intoarce!

2 thoughts on “Suntem un popor de idioti …

    1. Fara suparare, dar cred cu sinceritate ca esti vreunul din tabara celor “manipulati”. NU voi comenta prea mult, nici personajul Basescu, nici intrebarile tale.
      Vorba lui Murphy: “nu te pune cu prostii – s-ar putea ca cei din jur sa nu observe diferenta!”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *