Cei trei care-au speriat Galatiul

Social Bar

Au fost odata trei ciobanei care s-au gandit la maritis. Pe aleasa lor o cheama Romania si a avut o zestre bogata, a fost frumoasa si tanara. Acum dupa 20 de ani, hartuita de toti golanii, i-a mai palit din bogatie si frumusete. Mai mult, a venit si o criza mondiala care a cam infometat-o si a zbarcit-o pe ici pe colo, in locurile esentiale. Dar cine are ochi vede!

Constienti de potentialul existent, unii fiind chiar inoculati in trupu-i si sugandu-i ani de-a randul energia, s-au pus ciobaneii nostri pe petit. Pe la braul Romaniei, undeva in dreapta ei, un locusor numit Galati, este vizat. Ia venit randul pentru a fi in centrul atentiei: pe strada au aparut bannerele electorale ale crailor infometati de carnita.

Basescu, marinar destoinic, ce timp de cinci ani nu a facut nimic si acum da vina pe “mostenire”, parlament, sistem ticalosit – clisee vechi, vrea din nou sa umble cu vrajeala maxima la galateni. Orasul rosu devine portocaliu, de mi se-apleaca. Basescu pentru Romania! Intotdeauna m-am intrebat ce echipe face sloganurile lui Basescu? Incompetenti notorii: se vede din slogan ca tinta lui Base este Tara Noastra. Nicidecum oamenii sau sistemul.

Geoana, carandu-si porecla de Prostanac, a preluat stafeta chiar de la Nea Nelu Cotrocelu’, cel care l-a si numit atat de sugestiv. Cat de usor rimeaza “Mircea Geoana – Presedinte!”, cu “Prostanacu’ – Presedinte!” Bannerele rosii pesediste sunt in zonele mai sarace, puternic populate, urmand indemnul lapusnean “prosti, da’ multi“.

Crinulet, feciorul dobrogean. Rasarit ca un salvator, cel care l-a detronat pe Tariceanu de la conducerea PNL, isi pastreaza imaginea de baiat cuminte, la locul lui. Un adevarat dom’ profesor. Modest, cu afise si bannere doar in zonele aglomerate, vrea sa ne seduca cu ochisorii lui albastri si sagalnici.

Restul, nu exista! Daca la o saptamana din cele patru nu au instalat macar bannere, inseamna ca nu-i intereseaza si nici nu ii interesam.

One thought on “Cei trei care-au speriat Galatiul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *