Unde vedem “This is it”?

Social Bar

michael_jackson_this_is_it_Michael Jackson isi lanseaza filmul. Scriu la prezent pentru ca el inca traieste! Prin muzica, prin fani si prin mesaj.

Premiera modiala a lui This is it a fost ieri, 28 octombrie 2009. In toata lumea, vreme de doar doua saptamani, in cinematografe va rula filmul despre Regele Popului.

Noi, galatenii, unde il putem vedea? Doar in orasele serioase, cu cinematografe! Sau de pe net, downloadat. Sau sa avem rabdare ca peste doua saptamani apare si pe DVD.

Inca o dovada ca viata culturala din Galati e in agonie! Rusine intelectualilor si deontologilor. Cultura nu conteaza, oricat v-ati bate cu pumnii in piepturile voastre bombate!

Site original: www.thisisit-movie.com/

5 thoughts on “Unde vedem “This is it”?

 1. Nu ca as fi rau, dar din toate filmele FOARTE bune care au aparut pana acum, pe tine te doare ca nu poti sa vezi un film cu un om care se simtea inferior pentru ca era negru, desi MTV si-a schimbat politica si i-a difuzat clipul (la vremea aceea nici un negru nu mai fusese dat pe MTV) si a facut orice sa ajunga alb, a fost implicat in scandaluri de pedofilie si a avut 3 copii pe care nu se stie cu cine i-a facut sau daca macar el i-a facut!

  Tot respectul meu pentru muzica pe care a facut-o. DOAR ATAT! Ca si om nu e mai bun decat cersetorul din coltul blocului, indiferent de ce a facut bun (exceptand muzica). Ca si artist jos palaria.
  Pentru filme mai importante ar trebui sa te doara ca nu ai Cinematograf, nu pentru filmul asta. Mi se rupe in 14 ca nu avem cinema pentru filmul lui Michael… pentru astfel de filme MA BUCUR ca nu avem cinema(de mentionat e ca merg la teatru ca sa mai incurajez cultura si dezvoltarea sociala in GL)

  1. Durerea mea nu e filmul cu Michael Jackson ci faptul ca in Galati NU AVEM CINEMATOGRAF. Macar unul modern.
   This is it e doar o ocazie de a iesi la un cinema. Ca oricat mi-ar fi de performant sistemul audio-video tot nu pot avea atmosfera de cinema!
   Clar?

 2. TE ROG FRUMOS DA FRUMOS TARE DE TOT SA NU MAI “merg la teatru ca sa mai incurajez cultura si dezvoltarea sociala in GL” TE ROG FRUMOS…… SCUZA-MA DACA MA REPET DAR ESTI……..

  OPA STAI CA M-AM PRINS … AI FOST PE LA GULIVER NEBUNULE…..AAAAA MDA IN FINE CHIAR SI ACOLO TE ROG FRUMOS…….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *