Infectia de la Spitalul de boli infectioase Galati

Social Bar

Numai bolnav sa nu fi in ziua de azi! Cum urgentele respiratorii sunt reorientate catre Spitalul din Bariera Traian Galati am avut de facut un drum pana la receptie.

Ce-am gasit la intrarea din Spital? Priviti in ce stare se afla “receptia”:

Timpul este stat in loc: faianta alba, mozaic, o masa din pal melaminat, o canapea parca luata din tomberon si un pat de consultatie de pe timpul lui Pazvante. Asta e imaginea unui spital din 2009, intr-un oras european cu pretentii!

Pai daca asa e la intrare, cum se prezinta saloanele?

3 thoughts on “Infectia de la Spitalul de boli infectioase Galati

    1. Chiar faceam o comparatie intre realitatea romaneasca (descrisa de tine perfect adevarat) si ce ni se prezinta in filmele civilizate. Mai mult decat atat, tarifele si toate cheltuielile sunt aduse si chiar depasesc nivelul occidental.
      Bataie de joc permanenta. Si cu cadrele medicale si cu pacientii. Totul pe banii nostri. Te-ai uitat in fluturas sa vezi cat isi trage statul pe Contributii Sanatate?

  1. asa este. la intrare sau primire urgente, insa saloanele sunt fff curate. sp judetean e groaznic in comparatie cu sp de boli infectioase.la infectioase nu vezi carcalaci, paturi si saltele lupte rupte. e o diferenta de la cer la pamant

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *