Vai de cu…rul vostru / nostru!

Social Bar

A mai pocnit o petarda duminica: afisarea dezastrului la Bac. Acum toata lumea e cu Bacu-n gura. In imposibilitatea de a mai copia sau a mai schimba vreo informatie, absolventii care s-au bazat pe mila supraveghetorilor au picat cu brio. O hotarare de care ma mir, de a lupta impotriva copiatului plus un interes financiar (ca BAC-ul in toamna se plateste cu bani grei) a demonstrat starea actuala a invatamantului.

Ca cine a invatat, a luat! Evident ca profesorii, ministrul si tot Guvernul e de vina. Dar din cele cinci degete de la mana care arata spre vinovati doar aratatorul e indreptat spre vinovatii de mai sus. Celelalte patru degete sunt indreptate spre proprii candidati la BAC. Fabrica de absolventi de liceu care era palnia spre facultatile artificiale si-a dovedit starea de faliment si incompetenta.

Sistemul romanesc e atat de perfect si de pervers incat nu ai cum sa scoti responsabili. Incompetenta nationala, fundamentata pe principiile “sa prostim prostii” si “tara te vrea prost” isi developeaza valoarea: ZERO.

De pe Internet, va propun urmatoarea parodie:

Si … restul e vid.

PS: bine ca Galatiul nu a mai iesit pe ultimele locuri, ca in 2010!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *