Social Bar

Multe am mai văzut la viața mea dar sunt unele lucruri care mi se par cel puțin bizare.
Cum măi să-i urezi lui Lucian Bute asta? “Romanii din Montreal, Laval si imprejurimi ne vom organiza sambata 28 nov. pentru a viziona impreuna meciul si-ti vom trimite energie binecuvantata de crestinescul Doamne ajuta! Hai Lucian, vom fi aproape!”

Ca tot românul care se pricepe (și) la box, mă mănâncă în pardon și-mi dau cu părerea: “Personal, ma laud ca sunt galatean ca si Lucian Bute. Il admir si il respect  Dar cum ramane cu porunca divina “iubeste-ti aproapele”? Stalcitul din bataie se pupa cu aceasta? … Nu atac persoanele ci comentez doar asocierea.

Mi-am luat-o de la specialiști: :”stii de ce Viorel Olteanu? ma gindesc ca, pentru ca Lucian isi practica ,,meseria” din asta traieste, si are talent. munceste enorm, cred, ca si sportiv profesionist te supui multor riscuri, privatiuni, isti pui sanatatea si viata in pericol. cred, dar de fapt sunt sigura, Otilia Tunaru a inteles foarte corect, ca noi prin trecerea noastra pe acest Pamint, datoram mult, daca nu Totul Bunului Dumnezeu. Fara El, nu cred, ….nu ne-am fin nascut, crescut, educat, muncit, fara puterea, rabdarea si inspiratia Lui nu am fii ceea ce am ajuns. Dumnezeu ne da inspirtie sa alegem ce e bun, sa facem ce e bine, sa ajutam,,sa nu judecam, sa munci, sa fim sanatosi etc. Nu e meritul nostru ca am facut nu stiu ce studii, sau am realizat ceva material sa zic, fara ajutorul si inspiratia divina, fara speranta credintei sincere, nu suntem Nimic. E o parere personala. imi dai voie sa o am. merci”.

Cert e că nu fac parte din categoria persoanelor care se excită la vederea sângelui. Și în plus, nici nu confund contorul de energie electrică cu energia binecuvântată.

Eu îi urez Gâlâțeanului Luciaaaan Buteeee să câștige meciul, să îi dea la pipometru, să îl umple de borș pe adversarul lui, în 28 noiembrie.

Apropo, cu cine joaca? 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *